Wednesday, September 9, 2015

غول خوشمزه ای به نام نون خامه ای














 نمیتونید باور کنید که چقدر این غول خوشمزه واقعا خوشمزست و چقدر آسون درست میشه. من عاشق نون خامه ای هستم چون با خمیر کریسپی که داره مثل صدف مروایدی میمونه که یه مروارید سفید و خوشگل رو به نام خامه رو توخودش جا داده . وقتی یه گازازش میزنی با لذت زبونت رو روی لب هات میکشی تا از ذره ذره نون خامه ای بی نصیب نشی. میتونی این نون خامه ای یه سورپرایز باشه واسه عزیزانتون که عاشق یه نون خامه ای با کیفیتهستند.شاید همتون فکر کنید درست کردن نون خامه ای سخت باشه اما قول میدم با این رسپی شما بهترین نون خامه ای عمرتون رو که به راحتی آماده میشه رو داشته باشید.

مواد لازم برای نون خامه ای :

آب 1 پیمانه 
کره نصف پیمانه
آرد معمولی 2 پیمانه
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۳ عدد 


مواد لازه برای کرم وانیلی  :

۱ پاکت پودینگ وانیل آماده و  یا ۳ قاشق غذاخوری آرد ذرت
۱ پیمانه شیر
۳ قاشق غذاخوری شکر 
۱ پیمانه خامه فرم داده شده با شکر و وانیل 


طرز تهیه نون خامه ای 

۱. اول از فرمون رو روشن میکنیم روی درجه حرارت  ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۴ درجه سانتیگرد. همه آب و کره رو با هم تو یه قابلمه قاطی کنید و بزارید تا بجوش بیاد.

۲. و وقتی بجوش آمد خاموش کنید و هم بزنید کمی تا کره آب بشه.

۳. آرد , نمک, رو به کره و آب داغ اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که آرد کاملا به صورت یه توپ در بیاد .

۴. تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه میکنیم و هم میزنیم با همزن دستی یا برقی.

۵. توی سینی فری که کاغذ چرب گذاشتید با یه قاشق بزرگ از موادمون بردارید و بچینید تو سینی, یادتون باشه که با  فاصله بزارید که وقتی پف کرد به هم نچسبه. من برای هر کدوم از این نوم خامه ای ها ۳ تا قاشق بزرگ از مخلوط موادمون استفاده کردم.

۶. میزارید تو فر به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که احساس کردید طلایی شده.
۷. وقتی پخته شد از تو فر درنیارید, در فر رو باز کنید و بزارید که برای چند دقیقه تو فر بمونه, بعد چند دقیقه دربیارید تا کاملا سرد بشه .




طرز تهیه کرم نون خامه ای 

شما میتونید برای فیلینگ نون خامه ای تنها از خامه فرم گرفته شده با شکر و وانیل استفاده کنید اما اگه از پودینگ وانیلی استفاده کنید بسی خوشمزه تر میشه.

۱. راحت ترین کار اینه که از پودینگ وانیلی آماده استفاده کنید و طبق روشی که روش توضیح داده شده آمادش کنید با ۱ پیمانه شیر و بزارید تا غلیظ غلیظ بشه. یادتون باشه این کرم وانیلیتون روان نباشه و بافتش مثل خامه فرم گرفته شده باشه .

۲. اما اگه پودینگ وانیلی آماده ندارید میتونید ۳ قاشق غذاخوری آرد ذرت رو با ۳ قاشق غذاخوری شکر و مقداری وانیل و ۱ پیمانه شیر حل کنید و بزارید رو اجاق گاز تا غلیظ بشه. وقتی آماده و سفت شد بزارید تا کاملا سرد بشه.

۳. این پودینگ وانیلیمون رو که آماده کردیم به خامه فرم داده شده اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا با هم خوب مخلوط باشند.

۴. نون خامه ای هارو از زیر یه کوچولو باز میکنیم و پر میکنیم از این کرم و میزاریم تو یخچال برای چند ساعت کا کاملا خنک بشه.

۵. برای تزیین هم میتونی شکلات آب شده استفاده کنید و یا پودر شکر.

نوش جان






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...