Thursday, December 25, 2014

پای خرمالو








داستان خرمالو گرفتن من که یادتونه؟ بله این هم از کارهای خوشمزه ای بود که من با اون یه خرمالو ها انجام دادم . خوردن این پای خرمالو رو به همتون پیشنهاد میکنم چون به نظرم از همه پای هایی که تاحالا درست کرده بودم این واقعا خوشمزه تر بود. تا فصل این میوه نازنین تموم نشده حتما این پای رو درست کنید و لذتش رو ببرید. این پای خیلی آسون درست میشه شیاد آسونترین پای که تاحالا درست کردید و وقت زیادی از شما رو نمیگیره.

مواد لازم برای کراست پای :
بیسکویت خورد شده ۱ پیمانه و نصفی ( از بیسکویت ساقه طلایی یا دایجستیو استفاده کنید)
شکر ۳ قاشق غذاخوری
کره آب شده نصف پیمانه


مواد لازم برای پر کردن پای :
خرمالو خورد شده ۲ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ پیمانه
آرد ۱ پیمانه و نصفی
بکینگ سودا یا جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری ( در صورتی که بکینگ سودا نداشتید از همین مقدار بکینگ پودر استفاده کنید)
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
نمک نصف قاشق چای خوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
کره آب شده نصف پیمانه
شیر ۱ پیمانه و نصفی
دارچین ۲ قاشق چای خوری
گردو نصف پیمانه در صورت دلخواه
خامه شیرین شده و یا بستنی به مقدار دلخواه

پیمانه من همیشه لیوان دسته در فرانسوی هاست که تو خونه بیشتر ما ایرانیها پیدا میشه و اغلب چای توش میخوریم.


۱. خوب اول از همه همه مواد کراست رو با هم مخلوط میکنیم و تو قالب مورد نظرمون پهن میکنیم . میزاریم که بپزه تو فری که دماش ۳۷۵ درجه فرنهیت یا ۱٩٠رجه سانتیگراده و برای ۱۵ دقیقه. یادتون نره که فر رو نیازی نیست که از قبل گرم کرده باشید.

۲. خرمالو ها رو له میکنیم تو غذا ساز یا میکسر و هم موادی که گفته شده رو اضافه میکنیم به خورمالوها مثل آرد، تخم مرغ، شکر، کره، بکینگ پودر و بکینگ سودا. دارچین، شیر، وانیل، نمک و به مدت ۱ دقیقه مخلوط میکنیم. چقدر آسون !!!!

۳. وقتی همه این مواد رو مخلوط کردیم گردو رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا گردو مخلوط بشه.

۴. حالا این مخلوط رو توقالب کراستی که قبلا پختیم میریزیم و میزاریم تو فری که دماش رو تنظیم کردیم روی ٣٢٥ درجه فارنهایت یا ١٦٠ درجه سانتیگراد وبه مدت ٣٠ تا ٤٠ دقیقه. زمانی که چک کردیم با چاقو یا چوب کبریت واست پای که تمیز بیرون بیاد یعنی پای ما آمادست .

٥. وقتی از فر میاد بیرون خیلی پف داره اما کم کم پوفش میخوابه. مقداری بستنی و یا خامه ای که قبلا با وانیل و شکر زدید روش میزارید و سرو میکنید.

نوش جان






Wednesday, December 3, 2014

کوکی شکلاتی Chocolate Chip Cookies


درست کردن کوکی شکلاتی یا همون به فارسی کلوچه شکلاتی اکثرمواقع متفاوت از اون چیزی که دفع قبل درست کردی میشه اما این دفعه تو این عکسی که پیدا کردم علم به ما ثابت میکنه که وقتی کدوم مواد غالب باشه شیرینیمون چه شکلی میشه, من خودم به شخصه کوکی که با شکر قهوه ای درست میشه رو بیشتر دوست دارم چون طعم کاراملی داره و خوشمزه تره. کوکی شکلاتی که یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین کوکی های معروف و خوشمزه دنیاست، اگه من نگران کالریش نباشم شاید هر روز چند دونه از این کوکی ها رو خواهم خورد. توصیه میکنم وقتی درست کردید با یه لیوان شیر بخورید که بسیار دلچسبه.

یکی از رسپی های کوکی شکلاتی که خیلی خوشمزست و بیشتر اوقات با این رسپی کوکی هامو درست میکنم واستون اینجا میزارم تا امتحان کنید و لذتش رو ببرید.

مواد لازم :
آرد ۳ پیمانه

شکر قهوه ای ۱ پیمانه و نصفی

شکر سفید ۱ پیمانه

بکینگ سودا ۱ قاشق چای خوری

بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری

نمک ۱ و ۱/۴ قاشق چای خوری

کره همدمای اتاق ۱ پیمانه

تخم مرغ درشت ۲ عدد

وانیل ۱ قاشق چای خوری

۱ پیمانه شکلات چیپسی یا شکلات خورد شده


خوب طبق معمول همیشه اول از همه فرمون رو روشن میکنیم رو درجه حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد.

تو یه کاسه آرد،  بکینگ سودا و بکینگ پودر و نمک رو با هم قاطی میکنیم و میزاریم کنار.

۲. تو یه کاسه بزرگ دیگه ای کره، شکر سفید و شکر قهوه ای رو با هم با همزن خوب مخلوط میکنیم تا زمانی که سبک بشه. ۳ دقیقه با همزن برقی میتونه کافی باشه و با همزن دستی تا ۵ دقیقه هم بزنید.

۳. تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه میکنیم و هم میزنیم.

۴. وانیل رو هم اضافه میکنیم.

۵. مخلوط آردی که درست کردیم رو هم اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا همه مواد با هم یه دست بشه. اگه از همزن برقی استفاده میکنید بهتره که با درجه کم هم بزنید.

۶. چیپس شکلات رو هم اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم.

۷. تو سنی فری که چرب کردیم و آرد پاشیدیم و یا از کاغذ نچسب شیرینی پزی استفاده کردیم به ندازه ۱ قاشق غذاخوری با فاصله ۳ تا ۴ سانت این خمیر رو میزاریم. ساعی کنید که وقتی خمیر رو میزارید با قاشق خمیر کمی گرد باشه تا وقتی تو فر میره و آب میشه به شکل دایره کوکی هاتون بشه. من هر کوکی رو به اندازه ۱ قاشق غذاخوری و نصفی میزارم تا کوکی هم بزرگ تر بشه و به همین نسبت تو سینی از هم دورتر میزارم تا وقتی آب شد به هم نچسبند.

۸. به مدت ۱۳ تا ۱۵ دقیقه میزاریم تا بپزند.

۹. زمانی که دیدید کوکیهاتون لبه هاش قهوه ای شده و رنگ برداشته و روش هم برشته شده باید از تو فر در بیارید چون زمانی که از فر هم میاند بیرون چون سنی فر داغه همچنان پخته میشند. اگه دوست داراید کوکیتون کرانچی تر بشه میتونید ۱ تا ۲ دقیقه بیشتر تو فر بزارید اما بیشترازاین کوکی هاتون خشک میشه.

۱۰. بزارید کوکیهاتون سرد بشه و بعدش با یه لیوان شیر نوش جان کنید.

منبع
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...